”Jag ringer min agent direkt”

Av: Ibraheem Alsalman

Publicerad:

Mauricio Pochettino sa att det kommer krävas fem till tio år för Tottenham att vinna en titel.

Nu skickar den tidigare landslagsmannen Joe Cole en passning till lagets största stjärnor och uppmanar de att ta en fundering över framtiden.

– Om jag hade varit Kane eller Alli och min tränare sa att vi är så långt bort från en titel, då hade jag direkt lyft upp telefonen och ringt min agent, säger Cole.

Tottenham åkte på ännu en förlust på Stamford Bridge i går mot Chelsea. Nu är de inblandade i striden om Champions League-platserna, snarare än titelstriden.

För ett par dagar sedan, när laget åkte på en skrällförlust mot Burnley gick Pochettino ut och hävdade att det kommer ta ett tag innan klubben vinner en titel.

– Mentaliteten håller oss tillbaka, och det kommer krävas fem eller tio år för att förändra det, sa argentinaren.

”Ser fortfarande samma problem”

Efter gårdagens tunga resultat gick den tidigare landslagsmannen Joe Cole ut och uppmanade storstjärnorna som Harry Kane och Dele Alli att ta en fundering över framtiden.

– Om min tränare sa att vi är så långt bort från en titel, då hade jag direkt lyft upp luren och ringt min agent, säger Cole, enligt sajten FourFourTow.

Joe Cole utvecklade sedan sitt resonemang och menade att han inte tror att Pochettino är kapabel att förändra lagets mentalitet.

– Han har utvecklat laget, men jag tror inte att han kommer kunna förändra mentalitet. Det beror på att vi ser fortfarande samma problem som tidigare, och speciellt när du förväntar dig något annat, säger Joe Cole.

Tottenham tar emot Arsenal på lördag med start 13.30.

Publicerad:

LÄS VIDARE