Här planstormar hon finalen – precis som sin svärdotter

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Det verkar ligga i familjen.

Kinsey Wolanski planstormade Champions League-finalen.

Nu har hennes pojkväns mamma gjort detsamma under VM-finalen i cricket.

En final som England till slut vann - för första gången någonsin.

Kampen om VM-guldet i cricket på Lord’s i England mellan hemmanationen och Nya Zeeland avbröts temporärt – detta eftersom 47-åriga Elena Vulitsky stormade finalplanen.

Iklädd en baddräkt med en text som känns igen, för samma ord var skrivna på en likadan baddräkt som användes nyligen vid en annan planstormning. Nämligen av Kinsey Wolanski som gjorde det i Madrid när Liverpool besegrade Tottenham i Champions League-finalen, en aktion som gav henne 30 miljoner i reklamintäkter.

”Tuffaste någonsin”

Och det är ingen slump att det var en likadan som användes i dag, för Kinseys pojkvän Vitaly Zdorovetskiy är nämligen Elena Vulitskys son.

”Min mamma stormar planen. Vilken legend”, skriver sonen Vitaly på Instagram.

”Tuffaste morsan någonsin”, twittrar Kinsey Wolanski.

Vulitsky blev omhändertagen av vakter och fördes bort från planen.

”En av de mest dramatiska matcherna i historien”

När matchen till slut fick spelas färdigt var det England som tog hem VM-guldet - för första gången - efter en dramatisk final som även beskrivs av brittisk media som ”en av de mest dramatiska matcherna i historien.

Finalen var oavgjord vid två tillfällen, där åskådarna på Lord’s - som skapade en elektrisk atmosfär - fick bevittna ställningen 241–241 när 50 ”overs” var spelade. Lagen var sedan även lika på 15 när de till slut slogs om den sista striden, så kallade ”super over”, där England drog det längsta strået.

1 av 4 | Foto: Michael Steele / Getty Images Europe
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN