Publicerad 2015-10-31

José Mourinho låg risigt till före mötet med Liverpool.

Efter att Chelsea tappat 1–0 till 1–3 har frågan aldrig varit mer befogad:

Var jobbar du i morgon, José?

Sju minuter in i mötet mellan Chelsea och Liverpool skanderade hemmafansen Jose Mourinhos namn. De ledde då med 1–0 efter ett tidigt nickmål av Ramires.

70 spelminuter senare sjöng de tillresta supportrarna om managern, men texten var en annan. "Sacked in the morning, you're getting sacked in the morning" ekade över Stamford Bridge.

Liverpool hade då vänt på resultatet genom två fina mål signerade Philippe Coutinho. 1–1 böjde brassen in i vänsterkrysset i slutsekunderna av första halvlek, 1–2 skruvade han in i höger kryss.

Matchen slutade 1–3 sedan inhopparen Christian Benteke dunkat in det sista målet.

Aldrig räckt för topp fyra

Segern var Jürgen Klopps första i Premier League, han firade den genom att studsa runt av glädje vid sidlinjen. Tysken får ändå finna sig i att eftersnacket inte handlar om honom.