Stängs av efter blixtknockouten

Av: Emil Eiman Roslund

Publicerad:
Uppdaterad:

SPORTBLADET

Han förlorade mot Conor McGregor efter 40 sekunder.

Dessutom kommer Donald ”Cowboy” Cerrone nu inte få chans till något slags revansch det närmsta halvåret.

Donald ”Cowboy” Cerrone skadade sig allvarligt i det som blev en blixtsnabb seger för Conor McGregor i UFC-comebacken i helgen. Irländarens träff med vänsterknä, fyra träffar med axeln samt en spark mot ansiktet har resulterat i en näsfraktur för Cerrone som dessutom kan ha drabbats av en lätt ögonhålefraktur.

– Hans axel skadade mig till hundra procent. Jag har aldrig sett något sådant. Han knäckte min näsa, men det är sådant som händer. Jag älskar sporten, sade Cerrone efter weltervikt-förlustfighten.

Stängs av sex månader

MMA-organisationen UFC har nu tagit beslutet att stänga av ”Cowboy” i sex månader av medicinska skäl. Något som inträffar ibland, efter att Alexander ”The Mauler” Gustafsson förlorat titelfighten mot Daniel Cormier var han också avstängd i ett halvår.

Uppgifterna om vem som blir nästa motståndare för McGregor är flera, bland annat en ny boxningsmatch mot Floyd Mayweather, 2017 vann Mayweather efter teknisk knockout, och ett returmöte med Khabib Nurmagomedov som vann skandalfighten mot McGregor för två år sedan.

Foto: John Locher / TT NYHETSBYRÅN
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN