12.30: Följ Montenegro–Sverige

Publicerad 2019-12-11

Seger räcker. Då spelar Sverige semifinal i VM.

Följ rysaren här kl 12.30.

  • Fastnålat inlägg
    11 dec 2019
    Anna Rydén

    Sverige - Montenegro 23-26 (SLUT)

    Än en gång så förlorar Sverige en avgörande match i ett VM. Varför? Sverige missar för många lägen. Alla straffar till exempel. Det är lägen som bara ska sitta. Svenskorna är ineffektiva och faller ner i Montenegros tempo. Montenegros låga försvar gjorde Sverige helt passiva och Batinovic i målet får göra både enkla och avgörande räddningar. 

    Vi får säga grattis till Spanien som alltså går till semifinal och Sverige får spela en match om sjunde-åttonde plats. Surt! 

  • 11 dec 2019

    Nu har de gjort utifrån förutsättningarna det jättebra. Tänk på att de har några starka kort borta. Sedan att Bella precis kommit tillbaka snabbare än väntat. Ni som vet allt och vet hur man coachar. Varför blev ni inte handbollstränare? Då hade säkert Sverige varit världsledande inom dam handbollen. Konstruktiv kritik är alltid helt rätt. Men en jävla massa gnäll och personliga påhopp är så lågt. Montenegro var bättre över hela matchen och är värdiga vinnare.

    Göran Bråtner
  • Anna Rydén
    11 dec 2019

    Jamina Roberts i mixade zonen efter matchen: 

    "Ryssland ger oss alla möjligheter till en VM-semifinal men vi kukar ur"

    Och det sammanfattar väl känslan efter den här matchen. Jag tackar för att ni har hängt med här. Vi lägger det här landslagsåret bakom oss och laddar om för herrarnas EM på hemmaplan i januari. Vill ni läsa mer om matchen så finns det så klart på Sportbladet. Tack för idag! 

  • 11 dec 2019

    Tjänstefel att vissa här inte vet ngt om matchen.Idéhn räddade skott. Så var tyst om det.Tyvärr är vi lama. Urkassa på kanten & straffar ska man sätta.Skott rakt på målvakten ja hujedamig

    Pelle
  • 11 dec 2019

    Skillnad i coachning med Per som ger direktiv o Signell som undrar till spelarna: Vad tycker ni?Flathet o rädsla

    Stefan
  • 11 dec 2019

    Anna -Perlskog har rätt att kritisera ngt som uppenbarligen inte fungerar. Tycker du att alla bara ska vara nöjda efter en förlust?

    Ewa

Sportbladets Nyhetsbrev

Skaffa Plus och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

Följ ämnen i artikeln