Förlängningsrysare när Mullsjö vann första semin

Uppdaterad 2018-04-04 | Publicerad 2018-04-03

Mullsjö drog det längsta strået när den första matchen i semifinalserien mot Storvreta spelades.

Fyra minuter in i förlängningen sköt Anton Vestlund in 8–7 för bortalaget Mullsjö.

Den första semifinalen mellan Storvreta och Mullsjö slutade med en nervkittlande förlängning. Detta efter att bortalaget från Västergötland tappat sin ledning flera gånger om – och släppte in 7–7-målet på straff efter 18.06 i den sista perioden.

Tabellettan Storvreta drog på sig en straff en minut in i förlängningen – en straff som Mullsjös David Gillek missade.

Fördel i matchserien

Drygt tre minuter senare kunde ändå Gilleks kollega Anton Vestlund sätta 8–7 till gästerna. Ett mål som innebar seger för Mullsjö.

– Det var jäkligt gött att göra det målet. Det kändes som om vi hade matchen, men gav tillbaka den till dem. Så det var skönt att vi lyckades avgöra till slut, säger Anton Vestlund till Jönköpings-Posten.

Mullsjö har nu övertaget i matchserien som spelas i bäst av sju matcher.