Snubbelskottet gav ledningen – Casemiro kvitterade

Publicerad 2019-10-01

Real Madrid tappade poäng hemma mot Club Brügge och är fortsatt sist i sin Champions League-grupp.

Krysset mot belgarna kom efter en märklig snubbeldubbel.

Två gånger tappade Emmanuel Bonaventure Dennis balansen – båda gångerna gjorde han mål.

Det är alltså såhär man gör mål på Real Madrid.

Efter tre raka nollor i ligaspelet visade Club Brügges Emmanuel Bonaventure Dennis hur snubblande lätt det kan vara att näta mot de vitklädda.

Lyfte upp i nättaket

Efter åtta minuter friställdes den 21-årige anfallaren. Hans bollmottagning såg klumpig ut, men blev till någon sorts snubbelskott och så stod det 0–1.

Ännu märkligare blev det ett par minuter från pausvilan när Dennis ryckte åt sig ett friläge. Nigerianen snubblade till igen, men återfann balansen och lyfte upp bollen i nättaket.

0–2 av dubbelsnubbelsnubben Dennis.

Ramos reducerade på nick

Real Madrid förlorade första matchen i CL mot PSG med 3–0 och behövde rimligen få med sig poäng mot Brügge. Så blev det också. I andra halvlek nickade Segio Ramos in 1–2 och Casemiro 2–2, vilket blev slutresultatet.

Real är fortsatt sist i grupp A där också Galatasaray ingår.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se