Jesper Öhrlunds hörna räddade Broberg i vilt målkalas

Först var han med och förorsakade ett mål i egen bur.

– Vi får vara nöjda med det, säger Öhrlund.

Här ser du alla matcher i elitserien

Tisdagskväll och återigen toppmöte i bandyns Elitserie. Det syntes på isen.

Efter en något trevande första halvlek tog saker och fart på allvar i andra.

Broberg inledde oväntat piggt och stänkte in både 3–2 och 4–2 på drygt fyra minuter.

I minuterna som följde turades lagen om att dunka bollen i mål.

4–3.

5–3.

5–4.

– Det är svinkul att spela i kväll, slog Villas Mattias Karlsson fast i paus.

Mål, mål, mål, mera mål

När Fritiof Hagberg hos gästerna sedan åkte ut för ett slag på skridskon tog Villa chansen.

Joel Broberg behövde inte många minuter på sig att trycka dit 5–5.

Och sen började målfyrverkerierna om på nytt.

6–5.

6–6.

6–7.

Med det såg Villa ut att vara på väg mot seger.

Men målskyttet ville aldrig ta slut.

På tilläggstid fick Broberg hörna vilket gav Jesper Öhrlund möjligheten att stänka in 7–7 – vilket blev poängräddande för de gula.

– Det var riktigt skönt. Det var jag som tappade bollen på deras 6–6 så det var jätteskönt att få med sig en hörna på slutet, säger Öhrlund.

AIK-stjärnan Erik Pettersson såg ut att frälsa Gnaget med ett riktigt konstmål.

En bra bit in i andra halvlek plockade 26-åringen fram en extra växel ur bakfickan och körde rakt igenom Motalas försvarslinje.

Han rundade en försvarare, sedan en till, sedan en till, innan han till sist tog sig runt målvakten och lade in 3–2.

Men det räckte inte hela vägen.

I slutminuterna hittade hemmalagets Philip Forén rätt för 3–3 vilket blev matchens slutresultat.

– Vi är inte alls nöjda med att spela lika här ute. Det känns som att vi äger matchen, konstaterar AIK:s Isac Karlsson bittert.