Ishockey

NHL-legendarens son i kidnappningsdrama

Av: 

Simon Holm

SPORTBLADET

NHL-legendaren Patrick Marleaus tolvåriga son blev under julhelgen utsatt för ett dramatiskt kidnappningsförsök.

Det skriver Patrick Marleaus fru, Christina Marleau på Twitter.

Hockeylegendaren, Patrick Marleau och hans familj var på semester under julledigheten. Men i stället för lugn och ro, utsattes sonen Brody för ett dramatiskt kidnappningsförsök.

Familjen Marleau.

Det skriver Patricks fru, Christina Marleau på Twitter där hon beskriver händelsen i en Twittertråd.

”Kom närmre och närmre...”

”Vår son blev nästan kidnappad i kväll. Brody gick ner till poolen då han hade glömt sina solglasögon där. Då började en kvinna följa efter honom, frågade frågor och kom närmre och närmre. Hon försökte sträcka sig efter honom och försökte få Brody att följa med henne och hennes partner”, skriver Christina Marleau på Twitter.

Det dramatiska kidnappningsförsöket avbröts av ett observant par som såg händelsen och hyllades stort av Marleau.

Brody Marleau.

”En annan familj såg vad som hände och räddade honom. Jag är skyldig dem så mycket, det går inte att beskriva. Ni är änglar på jorden”, skriver hon.

”När Brody ropade så sprang vi ner till honom. När jag såg kvinnan som försökte ta tag i honom i baren berättade jag att polisen hade tillkallats, hotellsäkerheten övervakade henne och att hon måste gå”.

”Finns en speciell plats i helvetet”

Lyckligtvis slutade det bra för familjen Marleau. Paret som försökte kidnappa Brody blev omhändertagna av säkerhetsvakter och Christina Marleau var, av förståeliga skäl, väldigt upprörd.

”Och för jordens avskum som tror att de kan kidnappa barn ... det finns en speciell plats i helvetet för dig. Och det finns bra människor som kommer att stoppa dig”, skriver hon och svarar sedan på en användares kommentar:

”Patrick och jag sover inte. Jag vill gå och hämta det där paret och… ja, jag är säker på att ni alla kan gissa vad jag skulle vilja göra med det avskummet”.

Patrick Marleau under en hyllning för sin karriär.

Patrick Marleau har 1 779 NHL-matcher vilket är flest genom tiderna. På de matcherna noterades han för 1 197 poäng. Han draftades 1997 av San Jose Sharks.

Han har inte uttalat sig om kidnappningsförsöket.

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Familjer pressas på jättebelopp för att få hem sina barn

ÄMNEN I ARTIKELN

Ishockey

NHL

San Jose Sharks