Villas Daniel Andersson var inte helt nöjd – efter segern.

Villa Lidköping fortsätter på sin vinnarsvit.

Laget besegrade Tillberga med 9–3 hemma.

Men trots segern var inte Villas Daniel Andersson helt nöjd.

–  I det stora hela är jag besviken på hur vi genomför matchen, säger han till NLT.

Vinnarsviten håller i sig för Villa. Laget har bara förlorat en match hemma mot Edsbyn, spelat en oavgjord mot Broberg och vunnit sex matcher på åtta omgångar.

Hemma på Sparbanken Lidköping Arena kunde man bocka för ännu en vinst i protokollet då laget vann överlägset med 9-3 mot Tillberga. Det innebär att laget nu ligger tvåa i serien med en poäng ifrån Västerås.

”Saknade tryck”

Trots att hemmalaget vann med 9-3 inför hemmapublik var inte Daniel Andersson, som för övrigt gjorde tre mål i matchen, helt nöjd över lagets insats.

– I det stora hela är jag besviken på hur vi genomför matchen, åtminstone stundtals. Tillberga gjorde det bra och vi fick inte alls till det. Vi saknade tryck och hot.

I den första halvleken öppnade Villas Daniel Andersson upp målskyttet i den fjärde minuten. Bara en minut senare skulle Tillbergas Ivan Lebedev sätta 1-1. Inför den andra halvleken stod det 5-2 till Villa och mer mål skulle det bli. Villas lagkapten David Karlsson stod för tre av målen i andra halvlek, varav ett mål på straff innan slutsignal och resultatet blev 9-3.