Ett med vänster fot, ett med höger fot och ett mål med pannan.

Didier Drogbas debut för MLS-laget Montreal Impact blev en supersuccé.

Efter en lysande karriär i Europa, framför allt i Chelsea, valde Didier Drogba, 37, att inför årets säsong flytta till Montreal, Kanada, för att spela i MLS.

I natt gjorde han debut hemma mot Chicago Fire.

En minst sagt lyckad sådan.

Efter 26 minuter vände han runt i straffområdet och tryckte in 1-0. När sedan Chicago efter timmen spelad vänt runt matchen till 3-2-ledning, efter bland annat mål av allsvenska ex-profilen Kennedy Igboananike, klev stjärnforwarden fram igen.

”En bra kväll”

Bara två minuter efter Igboananikes 3-2 kvitterade han med ett hårt skott från vänsterläge och ytterligare fem minuter senare tog han vara på sin egen retur och nickade in segermålet 4-3 från bara någon decimeters avstånd.