Eskilstuna höll nollan igen – upp i topp

Publicerad 2015-04-23

Fjolårets nykomling har inte släppt in ett enda mål

Eskilstuna United fortsätter att övertyga.

Efter 2–0 mot Umeå har laget tre raka segrar och en nolla som hållit i 270 minuter.

Nu toppar förra årets nykomling den allsvenska tabellen.

Olivia Schough.

Eskilstuna United har inlett årets damallsvenska övertygande, minst sagt.

Efter kvällens 2–0-seger mot Umeå har laget 5–0 i målskillnad och tre raka segrar.

Olivia Schough gav hemmalaget ledningen efter en tilltrasslad situation. Landslagsspelaren fångade upp en andraboll och skickade bollen i mål med högern via båda stolparna – och ribban.

"Inte ofta det händer"

– Lite turligt, så det var gött. Det är inte ofta bollen träffar båda stolparna, sa nyförvärvet till TV4.

Backen Annica Svensson skickade sedan bollen rakt upp i nättaket i början av den andra halvlek, till 2-0, ett resultat som höll matchen ut.

Segern innebär att Eskilstuna leder serien på maximala nio poäng, tre före Rosengård. Mästarlaget har dock en match mindre spelad.