Tidigare supertalangen utvisad från bänken

Publicerad 2020-02-24

Förra supertalangen Valeri Bojinov fick rött kort i debuten för sin nya klubb.

Från bänken.

Bulgaren förolämpade domaren och blev utvisad efter 27 minuter, skriver Fotbollskanalen.

Valeri Bojinovs, 34, karriär blev inte riktigt som folk trodde en gång i tiden. Anfallaren slog igenom i Italien tidigt, och blev snabbt utpekad som en av fotbollens största talanger.

2007 köptes han av Manchester City men efter det gick karriären utför, och sen ankomsten till England har bulgaren representerat 14 olika klubbar.

Utvisad i debuten

Tidigare i februari stod han utan klubb men plockades upp av italienska Serie B-klubben Pescara. Under söndagen, när klubben mötte Crotone, var han med i matchtruppen för första gången. Men det blev ingen lyckad ”debut” för Bojinov.

Anfallaren blev förpassad till bänken och hann aldrig ens bli inbytt. Efter att ha förolämpat domaren fick Bojinov, i den 27:e minuten, syna det röda kortet. Från avbytarbänken.

Matchen slutade sedan 4–1 till Crotone efter mål av bland annat svenske Samuel Armenteros.