Sävedalen slog IFK Tidaholm med uddamålet

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Sävedalen, som vann hemma mot IFK Tidaholm med 3–2 (2–1) i division 2 norra Götaland i fotboll på lördagen.

– Jag tycker att vi är det bättre laget matchen igenom. Tidaholm har sitt spel och gör det bra, men jag tycker att vi håller en väldigt hög nivå idag. Den avgörande faktorn, om något, är vår förmåga att förhindra målchanser för motståndarna och skapa målchanser åt oss själva, tyckte Sävedalens tränare Sebastian Chitsaz, efter matchen.

IFK Tidaholms assiserande tränare Peter Fogelberg kommenterade matchen:

– Vi är lite för snälla i vår defensiv, Sävedalen är bra på att utnyttja detta. Annars skapar vi bra lägen men får inte till det i avgörande situationer. Men Sävedalen är bra och spelar fin fotboll. Bara att gratta de till tre poäng.

Målgörare för Sävedalen var Peter Bangur, Anton Salihu och Martin Srpcanski, medan IFK Tidaholms mål gjordes av Edin Salihovic. Ett av IFK Tidaholms mål var ett självmål.

Både Sävedalen och IFK Tidaholm har nu fyra poäng efter tre spelade matcher.

Nästa motstånd för Sävedalen är IF Karlstad Fotbollutveckling. Lagen möts lördag 15 augusti 16.00 på Våxnäs IP. IFK Tidaholm tar sig an Ahlafors hemma fredag 14 augusti 19.00.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.