Legendaren tokig när Dortmund kvitterar

Uppdaterad 2022-10-09 | Publicerad 2022-10-08

Med bara sekunder kvar av matchen kvitterade Dortmund till 2–2 i Bundesligamötet med rivalerna Bayern München.

På planen och på läktaren utbröt stora glädjescener men inte hos Bayernlegendaren och klubbens nuvarande vd Oliver Kahn.

I den 90:e minuten av ”Der klassiker” fick Bayerns Kingsley Coman rött kort efter att ha dragit på sig sin andra varning. De sista tilläggsminuterna kunde Dortmund forcera med en mans övertag och med hemmapubliken i ryggen.

Oliver Kahn viker sig i stolen

Med bara några sekunder kvar lyrades bollen in i straffområdet och Anthony Modeste nickade in kvitteringsmålet. Bara några minuter innan hade Modeste missat en solklar målchans bara ett par meter framför mål. Men den här gången fick Westfalenstadion explodera i firande på läktarna och på planen.

Men för Oliver Kahn var känslorna de motsatta. Den gamle målvakten med över 400 matcher för Bayern, numera är vd för klubben, vek sig i sin stol på läktaren och skrek ut sin frustration.

Anthony Modeste jublar efter ha gjort 2–2 i 94:e minuten.