AIK:s mardröm: Nyförvärvet utgick skadad

Publicerad 2023-02-10

AIK fick allt annat än en drömstart i kvällens match mot FC Köpenhamn i Atlantic Cup.

Drygt sju minuter in i den första halvleken tvingades nyförvärvet Abdussalam Magashy till ett byte efter att ha åkt på en smäll.

Tungt för Gnaget – som dessutom förlorade matchen med 1–2.

Efter smällen blev Magashy liggande i gräset med synliga smärtor i axeltrakten.

Efter en stund kunde mittfältaren resa sig upp och ta sig av planen samtidigt som läkare höll och stabiliserade hans arm och axel.

Fördes till sjukhus

Han kunde dock inte fortsätta spela utan ersattes av ett annat nyförvärv: Elias Durmaz.

AIK:s tränare Andreas Brännström uppgav efter matchen att Magashy förts till sjukhus med en trolig axelskada, enligt Fotbollskanalen.

AIK förlorade matchen med 1–2 efter att FCK gjort två mål i inledningen av den andra halvleken. Omar Faraj snyggade sedan till siffrorna på tilläggstid efter en kyligt placerad straff.