Kevin Volland.

Danmark kunde bli klara för semifinal vid vinst mot Tyskland.

Men tyskarna dominerade matchen och vann med 3-0.

Stor matchhjälte blev Kevin Volland med två mål.

Efter den inledande segern mot Tjeckien med 2-1 kunde Danmark bli klara för semifinal vid vinst i lördagens match.

Men Tyskland hade andra planer och körde över danskarna.

Ginter nickade in 3-0

Kevin Volland inledde målskyttet i 32:a minuten när han placerade in bollen i mål efter att ha frispelats av Emre Can.

Tidigt i andra halvlek utökade Tyskland ledningen till 2-0 efter ytterligare ett mål av Volland. Denna gång på frispark.

Och bara några minuter senare nickade Mattias Ginter in 3-0, som också blev slutresultatet.

Tjeckien krossade Serbien

Det blev storkross även i den andra matchen i grupp A. Tjeckien vann med hela 4-0 mot Serbien inför en jublande hemmapublik.

Jan Kliment gjorde hattrick och började målskyttet redan i åttonde minuten. Han hann även stöta in 2-0 innan halvtidsvilan.

I 56:e minuten fullbordade Kliment sitt hattrick, innan Martin Frydek punkterade matchen fullständigt genom att göra 4-0.

I och med segern leder Tyskland grupp A på fyra poäng framför Danmark, och Tjeckien på tre poäng vardera.