Uppdaterad 2016-11-21 | Publicerad 2016-11-19

Galen tillställning när målvakten Kameni räddade 0-0 för Malaga

Barcelonafansen har fått ett nytt spöke.

Carlos Kameni, 32.

Målvakten, tidigare i Espanyol, räddade allt när Malaga spelade 0-0 mot Barça i en galen tillställning.

Hemma på Camp Nou saknade Barça både avstängde Luis Suarez och sent magsjuke Lionel Messi.

Med betoning på s a k n a d e.

Utan två av målskyttarna som stått för hälften (8+8) av Barcelonas hittills 32 mål i Primera Division blev matchen mot Malaga en lång kamp av målskyttekramp.

82% bollinnehav

Pique bredsidade efter en hörna (12) men Malagamålvakten Carlos Kameni gjorde den första av flera kvalificerade räddningar.

Det blev oerhört många fler.

Rafinha testade ett direktskott (31) men på nytt gjorde Kameni en jätteparad.

Så långt hade tabelltvåan Barcelona 82 procent bollinnehav i slutet av första halvlek mot tian Malaga.

I den enorma Barcelonadominansen stack gästerna upp med det som då var matchens chans när yttermittfältaren Juan Carlos rann igenom, rundade Marc Andre ter Stegen men bommade det öppna målet.

Spel 11 mot 9

Barçadominansen som spelmässigt knappast kunde bli större fick ytterligare hjälp när Malagas Real Madrid-lån Diego Llorente åkte på rött kort efter att ha kapat Neymar i 68:e minuten.

Inhopparen Ivan Rakitic nickade tätt utanför på hörna (81), Pique borde haft en straff (85) – men det här var kamerunske målvakten, tidigare hos lokalrivalen Espanyol, Carlos Kamenis match.

I fjärde tilläggsminuten gjorde 32-åringen ännu en formidabel räddning efter nick av en frispelad Neymar.

Den galna tillställningen avrundades med att Malaga fick försvara sig med två man färre efter att Juan Carlos snackat till sig ett rött kort.

Matchen slutade 0-0 och visade att Barcelona utan två tredjedelar av MSN-kedjan är ett betydligt mer beskedligt lag.

Kameni höll nollan igen

Speciellt om motståndarna har en otrolig målvakt för kvällen mellan stolparna.

Slump? Knappast.

För första gången på 32 matcher på Camp Nou höll en gästande målvakt nollan. Den senaste dessförinnan? Carlos Kameni när Malaga 1-0-besegrade Barcelona borta 21 februari 2015.

– Jag är inte kritisk mot mina spelare, jag hyllar dem. Vi gav allt hela vägen, men fick inte utdelningen som vi förtjänade, sa Barcelonatränaren Luis Enrique.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se