Publicerad 2022-01-05

Alexander Isak har gjort mål igen.

Redan nio minuter in i cupmötet med Leganes chippade han kyligt in 1–0.

Real Sociedad vann med 3–2 och är vidare till åttondelsfinal i Copa del Rey.

Alexander Isaks målform håller i sig. Redan nio minuter in i dagens cupmatch borta mot Leganes blev svensken målskytt för sitt Real Sociedad.

Isak kom helt fri på högerkanten och kunde sedan mycket kyligt chippa in ledningsmålet.

Han fick sedan ytterligare två jättelägen att göra mål men missade båda. I stället kunde Mikel Oyarzabal några minuter innan paus utökade till 2–0.

Isak utbytt

I den andra halvleken verkade Sociedad tro att segern var klar men hemmalaget ville annat. Först reducerade Juan Munoz och tio minuter senare satte han kvitteringen.

Men Sociedad fick bara några minuter senare straff som Oyarzabal satte kyligt.

Efter 81 minuters spel byttes Alexander Isak ut. Real Sociedad vann matchen med 3–2 och är nu vidare till åttondelsfinal i Copa del Rey,