Jelena Cankovic klar för Chelsea

Rosengårds Jelena Cankovic har gjort sitt val.

Enligt Sportbladets uppgifter är mittfältaren nu klar för Chelsea.

Hon väntas åka över till London inom kort för att skriva på ett treårskontrakt och genomföra läkarundersökningen.

FC Rosengårds Jelena Cankovic har varit en av damallsvenskans bästa spelare de senaste åren. Sportbladet har tidigare skrivit att både Chelsea och Arsenal har varit på jakt efter stjärnan.

De båda storklubbarna aktiverade Cankovics utköpsklausul, vilket gjort att Rosengård inte kunnat tacka nej till buden som kommit. Och under de senaste veckorna har mittfältaren från Serbien, som även representerat bland annat Växjö och Barcelona, funderat över sin framtid.

Åker till London

Jankovic har nu gjort sitt val och enligt Sportbladets uppgifter föll det på Chelsea. Mittfältaren åker inom kort, troligen redan nästa vecka, till London för att genomföra läkarundersökningen och skriva på ett treårskontrakt med klubben. Där blir hon klubbkamrat med Johanna Rytting Kaneryd, som skrev på för Chelsea i början av månaden. I Chelsea återfinns även Magdalena Eriksson och Zecira Musovic.


Följ med Sportbladets Premier League-podd till London –läs mer HÄR


Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.