Zlatan uppges kunna missa flera matcher

Publicerad 2021-03-01

Utbytt med känning senast.

Nu kan Zlatan Ibrahimovic missa flera matcher, uppger italienska medier.

Tio minuter in i stormötets andra halvlek mellan Roma och Milan (2–1 Milan) i går, söndag, tvingades Zlatan Ibrahimovic, 39, lämna planen med en känning. Nu uppger Antonio Vitiello, som jobbar för den italienska tidningen Corriere dello Sport, att Milan-anfallaren är lårskadad och att han kan bli borta i minst tio dagar.

Det innebär i så fall att svensken missar mötena med Udinese och Verona i ligan. Dessutom är det första mötet med Manchester United, Europa Leagues åttondelsfinal, i farozonen.

Flera klev av

I gårdagens match tvingades även Hakan Calhanoglu och Ante Rebic kliva av, även de med känningar.

– Det verkar vara överansträngningar snarare än bristningar, sa Milans tränare Stefano Pioli efter matchen.

Den svenske anfallaren har gjort 14 mål på 14 ligamatcher så här långt. Milan är tvåa i tabellen, fyra poäng bakom Inter.