Sent mål frälste Manchester United

Uppdaterad 2022-01-23 | Publicerad 2022-01-22

Båda lagen behövde vinna i jakten på en Champions League-plats.

Då såg det ut att gå mot 0–0.

Men i matchens sista sekund frälste Marcus Rashford Manchester United mot West Ham.

Målskytt senast och enormt hyllad. Det var därför inte konstigt att Anthony Elanga i dag gjorde sin tredje raka start för Manchester United i Premier League.

Men Elanga och United hade svårt att skapa några riktigt heta chanser mot ett försvarsstarkt West Ham och svensken byttes ut efter 63 minuter spel.

Rashford frälste United

Och några mål såg det inte ut att bli trots flera skapade lägen. Men så i den 93:e minuten rann Edinson Cavani igenom som spelade fram till Marcus Rashford som tryckte in 1–0.

Cavani såg dock ut att vara offside och situationen granskades av VAR men beslutet stod fast och målet godkändes.

Ett extremt viktigt mål för United i jakten på att ta en Champions League-plats.

– Självklart var det ett viktigt mål och att göra det så sent, det är en fantastisk känsla, säger matchvinnaren till BBC.