Perfekt start för Linderoths Bois

Uppdaterad 2018-08-08 | Publicerad 2008-04-14

Öis längtar efter Allbäck

Är det Landskronas år i år. Med Anders Linderoth på tränarbänken fick BoIS i alla fall bästa möjliga start i superettan när Enköping besegrades med 3–1.

Det har varit några tunga år för Landskrona sedan laget åkte ur allsvenskan 2005. Laget har inte varit riktigt nära att ta klivet tillbaka till finrummet. I år satsar laget med en ny tränare, Anders Linderoth och denne fick en bra start på sin BoIS-karriär. Enköping slogs tillbaka med 3–1

– Det känns naturligtvis bra att få en seger direkt i premiären, inte minst med tanke på att det är tätt mellan matcherna nu i början, säger Linderoth till Sydsvenskan.se

Redan efter en kvart stod det 2–0 till hemmalaget sedan Mirza Jelecak och Linus Malmqvist nätat. Pär Cederqvist satte 3–0 med 20 minuter kvar att spela. Viktor Sokol reducerade på straff för ESK.

Örgryte längtar efter Marcus Allbäck. Av flera givna skäl. Inte minst behöver de den store anfallarens målskytte. I säsongspremiären blev det bara 0–0 mot Limhamn/Bunkeflo.

– Vi avslutade bra och det var synd att inte matchen var några minuter längre för det kändes som om de blev riktigt trötta, säger Öis-tränaren Janne Carlsson till klubbens hemsida.