Karim Benzema har nog aldrig varit mer säker på att göra mål.

Men Hugo Lloris sanslösa räddning räddade poäng för Tottenham mot Real Madrid.

– Han gjorde några otroliga räddningar, säger Harry Kane.

Tottenham och Real Madrid hade båda två segrar i Champions League-gruppspelet innan de ställdes mot varandra på Santiago Bernabeu.

Bortalaget tog ledningen i den 27:e minuten efter att Harry Kanes misslyckade avslut styrts i mål av Raphel Varane.

Innan halvleken var slut fick Real straff och Cristiano Ronaldo kunde sätta den säkert till 1-1.

Sju minuter in i andra trodde nog alla att 2-1 var ett faktum. Men Hugo Lloris stod för en sanslös benparad på Karim Benzemas avslut och det var fortfarande 1-1.

Kane hade jätteläge

Lloris gjorde en ny bra räddning innan det var dags för Tottenham att skapa chanser. Kane hade först ett jätteläge att sätta ledningsmålet när han kom fri med Nava, men målvakten räddade ut till hörna.

– Jag tycker att jag gjorde rätt och la den där jag ville, men han fick några fingrar på den på ett sätt. Det var en bra räddning, men vi är nöjda med en poäng, säger Kane till Uefa.

Det blev alltså en delad poäng och lagen ligger på kvar på samma poäng med samma målskillnad.

– Jag tycker att vi spelade bra och gör det tufft för dem. Den här mannen gjorde några otroliga räddningar också, säger Kane och syftar på Lloris.