Sveriges nästa motståndare i VM-kvalet blev förnedrat på Stade de France.

Frankrike vann med hela 4–1, efter två mål av Kevin Gameiro.

– Jag förstår att det finns tillfällen när man måste prestera, och det gjorde jag i kväll, säger 29-åringen till AP.

Bulgariskt jubel efter 1-0-målet borta mot Frankrike.

Frankrike, som är storfavorit i grupp A, floppade i VM-kvalpremiären och fick bara med sig en poäng hem från Minsk.

Under fredagskvällen revanscherade sig Les Bleus för 0-0-matchen mot Vitryssland genom att besegra Bulgarien med 4–1 på Stade de France.

Men inledningen var nattsvart. Matchen hade bara pågått i sex minuter när ett offensivt Bulgarien tog ledningen genom Mihail Aleksandrov, som slog till från elvameterspunkten.

Straffen tillkom sedan en uppsnurrad Bacary Sagna dragit ner Georgi Milanov i straffområdet.

Frankrike svarade snabbt

För bulgarerna, som inte har besegrat Frankrike sedan VM-kvalet 1993, blev dock glädjen kortvarig.

Fransmännen iscensatte vändningen i den 23:e minuten, och som de gjorde det. Först tog sig Sagna fram på högerkanten och slog ett perfekt inlägg som Kevin Gameiro språngnickade i mål. Tre minuter senare försökte Dmitri Payet nå Antoine Griezmann med ett inlägg från vänsterflanken, och West Hams franske stjärna fick se bollen gå direkt i mål.

Fransmännen nöjde sig inte med det. Griezmann, framspelad av en bulgarisk försvarare, placerade bollen som betydde 3–1 vid Vladislavs Stojanovs vänstra stolpe.

Problem på kanterna

Det definitiva avgörandet kom i spelminut 58. Det var då Griezmann förlängde ett Layvin Kurzawa-instick till Gameiro, som tryckte in bollen i mål.

Bulgarien hade stora problem med fransmännens kantspel. Förhoppningsvis fortsätter det så på måndag, då Sverige möter just Bulgarien på Friends Arena.