Florenzi slog till med drömmål

Uppdaterad 2018-08-10 | Publicerad 2014-01-12

Roma jagar Juventus i serieledning.

Mot Genoa fick laget en drömstart – efter att Alessandro Florenzi cykelsparkat in 1-0.

Juventus sänkte Romas supersvit och kopplade ett rejält grepp om Scudetton förra helgen. Det skiljer nu åtta poäng mellan lagen emellan och Roma har nu inte råd att tappa poäng.

Mot Genoa fick laget bästa tänkbara start, och det var snyggt. Francesco Totti sköt en frispark som gick via muren till Alessandro Florenzi som slog till med en cykelspark.

”Wow så läckert”

Bollen gick via stolpen och in i mål.

– Vilket mål, vilket mål, vilket mål! Wow så läckert, säger TV4 Sport Extras kommentator Jesper Hussfelt.

Bara minuter senare ökade Roma på till 2-0. Gervinho tog sig runt på högerkanten och spelade fram Francesco Totti som sköt via en försvarare och in i mål.

Innan paus ökade Maicon på till 3-0.

Genoa fick en spelare utvisad i andra halvlek och Roma vann till slut med 4-0. Serietvåan knappar dock inte in på Juventus som fortfarande är åtta poäng före i tabellen efter 4-1-segern mot Cagliari. Albin Ekdal spelade från start för Cagliari, men byttes ut i den 82:a minuten.