Publicerad 2023-05-03

1–1 i den 87:e minuten.

Då klev Sam Kerr fram och frälste sitt Chelsea mot Liverpool.

Chelsea hakar på i toppstriden av WSL.

Det trillade in tre friska poäng på kontot efter 2–1 hemma efter mot Liverpool, lagets tolfte raka hemmaseger i ligan.

Detta trots att bortalagets finländska mittfältare Emma Koivisto gjorde 1–0 efter två minuter.

Kerr matchvinnare

Niahm Charles kvitterade strax innan halvtid och i den 87:e minuten klev Sam Kerr fram. Jessie Fleming prickade ribban med ett skott från distans och Kerr stötte påpassligt in returen för 2–1.

Eriksson spelade hela matchen

Magdalena Eriksson spelade hela matchen för sitt Chelsea och svenska lagkamraten Johanna Rytting Kaneryd hoppade in i andra halvlek.

Chelsea ligger fyra poäng efter ledande Manchester United och en poäng efter Manchester City, med två färre spelade matcher än konkurrenterna.

Sam Kerr och lagkamraterna firar efter segermålet.