Zlatan Ibrahimovic hånades och buades ut av Minnesotapubliken.

Svenskens svar?

En av anfallarens mer suspekta målfiranden.

LA Galaxys superstjärna och lagkapten blandade högt och lågt i MLS-åttondelsfinalen mot Minnesota Union tidigt i morse svensk tid.

Zlatan Ibrahimovic hade en frispark som gick tätt utanför redan efter två minuters spel och ett fräsande skott efter en halvtimme några decimeter utanför Minnesotamålvakten Vito Mannones högra stolpe.

Men högsta jublet från 20 000 åskådare i första halvlek på fullsatta Allianz Field i St Paul?

När Ibrahimovic enkelt tappade ut en boll över långlinjen.

Skulle få sin hämnd

Zlatan fick dock sin hämnd i andra halvlek.

Svensken stod för avslutet, som blockades, men som gav Sebastian Lletget öppet mål och 1–0 i 71:a minuten.

Minnesota tvingades framåt och det gav Galaxy ytor. Jonathan dos Santos knorrade vackert in 2–0 i 75:e minuten.

När övriga Galaxyspelare firade med varandra och dos Santos körde Ibrahimovic sin egen variant.

Zlatan hoppade upp tog tag i ribban och dinglade bredbent i ett udda målfirande.

– Den målgesten från Zlatan kan man också diskutera några gånger, säger CMore-kommentatorn Christoffer Svanemar.

I 87:e minuten reducerade Minnesota till 1–2 och forcerade i slutskedet. Zlatan blev inte populärare hos hemmafansen efter en sen tackling och buades ut sedan varje gång han rörde bollen.

Det lär inte Galaxys lagkapten ha några problem med, trots en blek insats av Ibrahimovic själv, när det var hans lag som red ut stormen och stod som slutsegrare.