Storseger för Real när Hazard bröt måltorkan

Publicerad 2020-10-31

Eden Hazard hade inte gjort mål på 392 dagar.

Men mot Huesca bröt Real Madrid-stjärnan måltorkan.

Real Madrid hade inga problem att besegra Huesca även om det dröjde till slutet av den första halvleken innan målen började trilla in.

Eden Hazard, som inte gjort mål sedan oktober 2019, gav Real ledningen i den 40:e minuten. Målet är Hazards andra sedan han anslöt till den spanska storklubben.

Går upp i serieledning

Precis före paus ökade Karim Benzema på till 2-0. Real fortsatte målskyttet efter paus när Federico Valverde satte 3-0 i den 54:e minuten. David Ferreiro reducerade för Huesca med kvarten kvar men Real och Benzema fick sista ordet efter att anfallaren gjort sitt andra mål i matchen på stopptid.

Real leder nu la liga två poäng före Alexander Isaks Real Sociedad.