Oavgjort mellan Elfsborg och Velez Mostar i kvalet till Conference League.

Per Frick gjorde Boråslagets enda mål den här kvällen.

Nu väntar en tuff returmatch på torsdag.

Under torsdagskvällen spelades den första av möten mellan Elfsborg och bosniska Velez MostarI i den tredje omgången av kvalet till Europa Conference League.

Men det var gästerna som började bäst den här kvällen.

Velez Mostar tog ledningen efter 31 minuter på en hörna. Efter en tilltrasslad situation studsade bollen tillslut till Slavisa Radovic som på nära håll kunde lägga in bollen.

Radovic firade sedan framför Elfsborgssupportrarna – vilket inte uppskattades då flera föremål kastades in mot anfallaren.

Tuff bortamatch

Men Elfsborg skulle replikera bara två minuter senare. Per Frick som under gårdagen förlängde med Boråsklubben höll sig framme petade in kvitteringen, fint framspelad av Robert Gojani.

Andra halvleken blev en fortsatt jämn historia. Målchanser åt båda hållen men inget av lagen lyckades ta ledningen. Matchen slutade 1–1 på Borås Arena.

Nu väntar en tuff returmatch på bortaplan nästa torsdag.