Enkel seger för Chelsea mot Burnley

Publicerad 2020-10-31

Chelsea är tillbaka på vinnarspåret i Premier League.

Laget höll nollan för fjärde matchen i rad och besegrade krisande Burnley med 3-0.

Chelsea har kryssat i de två senaste ligamatcherna mot Southampton och Manchester United. Men mot Burnley kom tre enkla poäng.

Hakim Ziyech, som gjorde debut från start, spräckte nollan i den 26:e minuten med sitt första Premier League-mål. I den andra halvleken ökade Kurt Zouma på till 2-0. Timo Werner fastställde sedan slutresultatet till 3-0.

– Det är alltid svårt att komma tillbaka efter en Europamatch. Men vi gjorde en bra match. – Det har varit en bra vecka för mig, förhoppningsvis kan vi fortsätta. säger Ziyech till Sky Sports.

Burnley jumbo

Chelsea har därmed hållit nollan i de fyra senaste matcherna mot Burnley, Krasnodar, Manchester United och Sevilla.

Chelsea går efter seger upp på fjärdeplats i Premier League, en poäng efter ledande Everton och Liverpool som dock har en match mindre spelad.

För Burnley ser det desto tyngre ut. Laget ligger sist i Premier League med bara en poäng på sex matcher.