Publicerad 2020-10-31

Kyle Walkers kanon gav Manchester City segern mot Sheffield United.

Men högerbacken firade inte målet.

– Min mamma och pappa bor här så om jag firade hade de förmodligen fått mycket skit, säger han till Sky Sports.

Manchester City tappade poäng senast efter 1-1 borta mot West Ham. Segern mot Sheffield United var heller inte given.

City hade spelet och chanserna och i den 28:e minuten kunde hemmalaget också ta ledningen. Kevin de Bruyne spelade fram Kyle Walker som gick på skott utifrån och 1-0 var ett faktum.

Tung start för Sheffield

Högerbacken, som spelat i Sheffield som barn, firade dock inte målet.

– Min mamma och pappa bor här så om jag firade hade de förmodligen fått mycket skit. Jag är ett Sheffield United fan så jag kunde inte, säger han i segerintervjun.

Sheffield hade ett jätteläge att kvittera i den 70:e minuten, men John Lundstram skott gick över. Matchen slutade därmed 1–0 och City fick med sig tre poäng.

Sheffield har fått en blytung start på Premier League med bara en poäng och tre gjorda mål på sju matcher.