Manchester City rivstartade borta mot Fulham.

Trots 24–5 i målchanser blev slutsiffrorna ”bara” 2–0.

Sergio Agüero drygar dessutom ut sin skytteligaledning.

En halvtimme in i mötet mellan Fulham och Manchester City på Craven Cottage såg det ut att kunna bli en storslakt.

Då hade först Bernardo Silva gett City ledningen redan efter fem minuter. Bortalaget, som slåss med Liverpool om ligatiteln, fortsatte att ösa på och fick också ytterligare utdelning innan paus.

Med ett vackert avslut utökade Sergio Agüero till 2–0, hans 19:e mål vilket innebär skytteligaledning. Anfallaren klev sedan av redan i den 57:e minuten med en befarad skada.

Förkrossande statistik

Fulham fick några enstaka möjligheter men i slutändan hade City full kontroll på matchen. Det visar också statistiken som skrevs till 24–5 i målchanser och 7–0 i antal skott på mål.

Det innebär att Manchester City nu sätter press på Liverpool som ställs mot Tottenham under söndagen. Det skiljer fortsatt en poäng mellan lagen.