Cavanis klackmål satte tonen för ny PSG-seger

Uppdaterad 2017-12-21 | Publicerad 2017-12-20

Paris Saint-Germain fortsätter att vinna i Ligue 1.

Mot Caen kom den 16:e segern på 19 matcher.

Samtidigt är Edinson Cavani bara ett mål från att tangera Zlatan Ibrahimovic målrekord i PSG.

Ligue 1 har känts mer eller mindre avgjord redan från start den här säsongen.

Med supernyförvärven Neymar och Kylian Mbappé som extra krydda till ett redan starkt lag har trepoängarna trillat in i i rask takt.

En stekhet anfallare i Edinson Cavani har inte heller skadat. När Caen slogs med 3–1 i kväll gjorde uruguayanen sitt 19:e ligamål på lika många matcher.

Målet, som betydde 1–0 i första halvlek, var av det finare slaget. Efter fint förarbete av Mbappé styrde Cavani bollen i mål med klacken.

Ett mål från Zlatans rekord

Cavani är nu bara ett mål från att tangera Zlatan Ibrahimovic målrekord i PSG som lyder 156 fullträffar.

Just Mbappé satte sedan 2–0 i den 57:e minuten, Yuri Berchiche utökade till 3–0 på straff tio minuter från slutet innan Ivan Saniti fixade slutresultatet 3–1 på straff i matchminut 90.

PSG har 50 poäng efter 19 omgångar och leder ligan nio poäng före tvåan Monaco.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se