Missade straff och tog rött kort

Publicerad 2018-11-11

Milans nyförvärv Gonzalo Higuain ställdes i kväll mot sitt gamla lag Juventus.

Det gick inget vidare.

Anfallaren brände en straff i första halvlek och snackade sedan till sig ett rött kort i 0–2-förlusten.

Milan låg tio poäng efter serieledande Juventus inför kvällens möte.

Och inte blev det bättre för hemmalaget då Mandzukic nådde högst på ett inlägg och nickade in 1-0 bakom Donnarumma redan i den åttonde minuten.

Missade straff

Gonzalo Higuain fick sedan chansen att kvittera mot sin gamla klubb på straff i slutet av första halvlek. Men Wojciech Szczesny sträckte ut, fick fingrarna på bollen, och tippade den i stolpen.

Cristiano Ronaldo utökade sedan ledningen i 81:a minuten då han krutade in bollen från nära håll. Portugisens åttonde mål för säsongen.

Fick syna det röda kortet

Två minuter senare hamnade Higuain återigen i huvudrollen då han drog på sig en varning på mittplan. 30-åringen svarade med att skälla ut domaren som då drog upp det röda kortet och visade ut argentinaren.

Juventus leder ligan sex poäng före Napoli på andra plats samtidigt som Milan parkerar på femte plats i tabellen.

Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)