Barcelona vände efter utvisningen på Torres

Publicerad 2016-04-05

Torres i händelsernas centrum mot Barcelona

Först satte han 1-0 på bortaplan mot Barcelona – tio minuter senare åkte Fernando Torres på ett rött kort.

Då vände Barcelona den första Champions League-kvarten.

– Vi är lugna. De måste göra mål på Calderon, säger Suarez.

Atlético Madrid fick en drömstart på Camp Nou. Fernando Torres gav bortalaget ledningen i den 25:e minuten efter att han satt bollen bakom Marc-André ter Stegen i Barcelonamålet.

Tio minuter senare var Torres i händelsernas centrum igen.

Atléticoanfallaren dundrade in i Sergio Busquets och åkte på ett tufft andra gult.

– Jag tycker inte att det är rättvist. Det är tufft av domaren att dela ut två gula kort på fem minuter till en anfallare. Han såg det klart så jag respekterar det. Det är nästan omöjligt att vinna mot Barcelona med en man mindre, säger Filipe Luis till Viasat.

Suarez tvåmålsskytt

Torres fick lämna planen till Atléticos stora ilska. 1-0 stod sig till halvtid, men efter paus skapade Barcelona ett massivt tryck.

Först hade Lionel Messi en cykelspark precis utanför, sedan prickade Neymar ribban.

Neymar var sedan nära på nytt i den 62:a minuten, men skottet gick precis utanför.

Det var spel mot ett mål och minuten senare kom kvitteringen. Jordi Alba drog i väg ett snett volleyskott som Luis Suarez styrde in till 1-1. Med kvarten kvart ökade Suarez på till 2-1 efter en stenhård nick på Dani Alves inlägg.

Det blev också slutresultatet och Barcelona har kopplat greppet om kvartsfinalen.

– Det viktigt är att vi vann och de måste göra ett mål där (på Calderon), säger Suarez till spanska TV3.