Mjällby räddade kryss mot Peking – i matchens sista spark

2–1 IFK Norrköping i 95:e minuten.

Då klev Amin Sarr fram och kvitterade för Mjällby.

– Det känns piss, säger Christoffer Nyman.

– Det känns jävligt bra, säger Sarr.

Efter 45 mållösa minuter med chanser åt båda håll tog skytteligaledaren Samuel Adegbenro saken i egna händer.

Fyra minuter in på den andra akten hittade Abdulrazaq Ishaq in med ett inlägg till Adegbenro som på volley, vackert, skickade in kulan i det ena krysset.

1–0 hemmalaget.

Målet var 25-åringens 15:e i allsvenskan, vilket han toppar skytteligan på

Men med kvarten kvar att spela var kvällen över för Peking-anfallaren, då han några minuter tidigare såg ut att stämplas av Jesper Gustavsson. Det gick inte att spela vidare utan Adegbenro satte sig ner, klev och och gick direkt ut mot omklädningsrummet.

Christoffer Nyman gjorde därefter, drygt 30 sekunder senare, 2–0 för hemmalaget då han bara satte bredsidan till på en framspelning signerade Jonathan Levi.

Mjällby fick kontakt, reducerade två minuter senare genom Joel Nilsson – och fick i matchens sista spark till en kvittering.

Sarr poängräddare

Efter en röra i Pekings straffområde landade bollen till slut framför fötterna på Amin Sarr – som klippte till direkt och in i mål, vilket skrev slutresultatet till 2–2.

– Irriterande, det ska inte få hända, de skapar bra tryck, men vi ger bort lite för mycket initiativ. Det känns piss, säger Nyman till Discovery.

Gladare toner var det hos Sarr.

– Jävligt glad att få in en sen kvittering, vi släpper inte lite onödiga mål, men vi får en kvittering i slutet och det känns jävligt bra, säger han.

Peking är sexa i tabellen på 40 poäng, åtta poäng bakom Malmö FF i topp. Mjällby är två placeringar och en poäng ovanför kvalplats, en kvalplats Halmstads BK har i nuläget.