Beckham hyllar Zizou: ”Kan det bli bättre?”

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Positiv till Reals val – ”Bästa för jobbet”

I går briserade bomben i Spanien – Real Madrid sparkar Rafael Benitez och ersätter med Zinedine Zidane.

En som minst sagt är positiv till valet är David Beckham.

– Kan det bli bättre än såhär?, utbrister stjärnan.

Real Madrid tog under gårdagen beslutet att kasta om i tränarstaben. På en presskonferens bekräftade klubben beslutet att sparka Rafael Benitez, som tog över managerposten så sent som i somras.

Ersättaren blev legendaren och farmarlaget Castillas tränare Zinedine Zidane, 43.

– Det är en stor dag för mig. Jag är mer förväntansfull nu än jag var den dagen jag skrev på som spelare, sa fransmannen på gårdagens presskonferens.

"Bästa personen för jobbet"

Och valet av att plocka in den gamle storstjärnan som spelade för klubben mellan 2001 och 2006, hyllas stort av en annan föredetta Real Madrid-stjärna – David Beckham. På sitt Instagram-konto gick engelsmannen ut och tog i från tårna när han lovordade valet av den franske legendaren till ny manager.

– Kan det bli bättre än så här? En man som har varit den bästa i spelet som vi alla älskar, tar över i en klubb som jag själv och många andra människor älskar...

– Någon med drivet, passionen och som inte accepterar ett misslyckande oavsett nivå. Han tar över efter en manager som har stor erfarenhet och respekt i spelet, men tar nu en position som han kommer att njuta av.... Den bästa personen för jobbet!

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.