Guidetti hoppade in – då avgjorde Celta

Publicerad 2015-10-18

Gjorde sitt sjunde inhopp i det spanska topplaget

Efter landslagdebuten från start var han tillbaka på bänken i Celta Vigo.

Med tio minuter kvar hoppade John Guidetti in och fick se Nolito avgöra i den 90:e minuten.

Nu ligger det hittills obesegrade laget på samma poäng som Real Madrid och Barcelona.

John Guidettis Celta Vigo är fortsatt obesegrat i La Liga, och efter det sena avgörandet i bortamatchen mot Villarreal klättrar laget upp på en andraplats i tabellen, på samma poäng som jättarna Real Madrid och Barcelona.

John Guidetti får dock fortsatt vänta på sin debut från start i laget.

Efter att han fick chansen i 90 minuter i landslaget mot Moldavien valde tränaren Eduardo Berizzo att sätta den svenske anfallaren på bänken.

Nolito avgjorde

Fabián Orellena satte överraskande 1-0 när han utan ansats skruvade bollen in i mål.

När Villarreals Eric Bailly sedan tog bollen med handen och fick sitt andra gula kort redan i den 47:e minuten och visades ut såg det ljust ut för Celta Vigo.

Men Villarreal kvitterade istället och med tio minuter kvar och 1-1 ersatte Guidetti Iago Aspas.

Svensken gjorde själv inget större intryck men fick se ännu en anfallskollega göra mål när Nolito avgjorde matchen.

Han höll sig framme på returen efter en ribbträff och sköt in 2-1 i den 90:e minuten.

John Guidetti har nu gjort sju inhopp i Celta Vigo och totalt spelat 105 minuter.