Oroväckande bilderna på Viktor Claesson

Publicerad 2020-10-17

Viktor Claesson vred sig i smärta.

Mål av Kristoffer Olsson, Marcus Berg och Carl Starfelt.

Ändå blickar nog Janne Andersson med viss oro mot Krasnodars 3–1-seger mot Rubin Kazan efter att Viktor Claesson klivit av med en misstänkt ljumskskada.

Efter den svåra knäskada visade Viktor Claesson att han är tillbaka i fin form under den senaste landslagssamlingen.

Men nu tornar sig orosmolnen upp igen.

Han byttes in till andra halvleken i Krasnodars möte med Rubin Kazan men tvingades sedan kliva av i den 83:e minuten. Först blev han liggande i smärta efter dryga 70 minuter men spelade vidare innan han signalerade för byte en knapp kvart senare. Då tog sig Claesson i ljumsktrakten och linkade av.

Påpassliga svenskar

Dessförinnan hade Kristoffer Olsson gjort 2–0 efter att påpassligt brutit en passning utanför Kazans straffområde. Marcus Berg byttes in i den 77:e minuten och gjorde sedan 3–0 på övertid när han slog in en retur.

Och det var inte slut med svenskmål där. Carl Starfelt reducerade matchen på övertid för Kazan.