Det är dramatik mellan Häcken och Malmö.

Där MFF fick straff i 25:e matchminuten – och den missade Guillermo Molins.

Och svårigheterna att sätta skotten från elva meter håller i sig.

Malmö FF

25 minuter in i toppmötet på Bravida Arena fälldes Malmö FF:s Anders Christiansen i straffområdet av Häckenförsvarare, bollen rullade fram till Guillermo Molins som satte dit den i nät.

Malmö jublade men domare Mohammed Al-Hakim pekade mot straffpunkten för första situationen då Molins var offside.

Just Molins var den som fick möjligheten att spräcka nollan i matchen. Men anfallarens hårda skott till höger om Peter Abrahamsson räddades med utsträckt arm, och alltjämt 0–0 då. I andra halvlek har nu Anders Christiansen ordnat 1–0 till Malmö.

Det var Abrahamssons andra straffräddning mot Malmö den här säsongen, i premiären, 1–1, stoppade han Marcus Antonsson från elva meter.

Och det var inte första gången som Malmö bommade en straff i allsvenskan i år, de har nu faktiskt missat alla fem som laget tilldelats den här säsongen. Först då alltså Antonsson i premiären, sedan Molins mot Sundsvall i andra omgången, Rosenberg prickade ribban mot Falkenberg, Eskilstunas Ole Söderberg räddade Antonssons försök och Molins igen mot Häcken.

– Jag kanske ska ta nästa straff, sade tränare Uwe Rösler efter straffmissen mot Falkenberg.