Zlatans hyllning efter tragiska olyckan

17-åringen omkom på väg till lagets galamiddag – nu träffade familjen idolen Zlatan Ibrahimovic

Av: Patrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Cole Ungaro ville bli den nye Zlatan men gav upp drömmen och ställde sig i mål för sitt high school-lags skull.

Ett byte så framgångsrikt att 17-åringen skulle utses till årets bästa spelare när han på väg till prisutdelningen krockade med sin bil och omkom.

Natten mot torsdag hyllade Zlatan Ibrahimovic minnet av Ungaro genom att ta emot ynglingens familj och signera en väldigt speciell registreringsskylt.

Cole Ungaros klasskamrater och tränare beskrev enligt The Christian Post 17-åringens fotbollsintresse som bisarrt. Ynglingen drömde om att bli den nye Zlatan Ibrahimovic och älskade den svenske anfallaren så mycket att han till och med hade en registeringsskylt med namnet ”Zlatan” på.

Men när det lokala laget i Lafayette, Indiana, desperat behövde en målvakt gav Umaro upp sin egen dröm för lagets bästa. Efter bara en säsong var han på god väg att spela till sig en plats på ett college och skulle utses till årets bästa spelare vid lagets slutbankett när han på väg till galan förra sommaren krockade med sin bil och omkom.

Cole Ungaro blev 17 år gammal.

Efter 2-3-förlusten i MLS mot Columbos hyllades Ungaros minne av Zlatan Ibrahimovic. Svensken tog emot hela 17-åringens familj och signerade en väldigt speciellt registreringsskylt.

Publicerad:

LÄS VIDARE