Victor Nilsson Lindelöf

Lindelöf sågas – inför stormötet

”Tror inte att han är lösningen”

Av: 

Andreas Käck

FOTBOLL

Stormatch mot PSG.

Då sågades Victor Lindelöf – redan inför matchen.

– Jag tyckte att vi behövde få in en ny mittback, antingen för att konkurrera med honom eller för att ersätta honom helt, säger Manchester United-ikonen Paul Scholes i en intervju med Viaplay.

Manchester United har fått en svag start på säsongen och på tisdagskvällen väntade tuffast tänkbara motstånd i form av PSG i Champions League.

Då var Paul Scholes orolig.

– Om United försvarar sig som de gjort den senaste tiden är de i stora problem, särskilt mot PSG med (Kylian) Mbappé och Neymar. Deras attityd måste förbättras och deras prestationer måste verkligen höjas om de ska lyckas konkurrera mot den här typen av lag, annars kommer de skämma ut sig själva igen, sa han i en intervju med Viaplay inför matchen.

Victor Lindelöf och Harry Maguire.
Victor Lindelöf och Harry Maguire.
Paul Scholes.

”Behövde värva”

I intervjun fick han också frågor specifikt om Lindelöfs start på säsongen. Då åkte sågen fram.

– Victor har inte haft en bra start på säsongen, men det har ingen annan heller haft. Jag tyckte att vi behövde få in en ny mittback, antingen för att konkurrera med honom eller för att ersätta honom helt. Jag tror bara att Harry Maguire behöver en starkare och snabbare spelare bredvid sig för att fungera bättre. Jag tror inte Lindelöf är lösningen på det.

Viasat: Är engelska experter snällare mot Maguire?

– Ser man till starten av den här säsongen skiljer väldigt lite mellan hans (Maguires) och Lindelöfs prestationer. Båda har varit lika dåliga. Och det gäller alla spelare i laget egentligen. Ingen i truppen kan hålla huvudet högt efter den här säsongsinledningen, sa Paul Scholes.

United gav sedan Scholes svar på tal. De skrällde och slog PSG med 2–1.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Kulusevski låg bakom Juventus seger i debuten

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Victor Nilsson Lindelöf

Manchester United

Paul Scholes

Premier League

Fotboll