Dejan Kulusevski fick inleda på bänken i 1–1-matchen mot Benevento.

Då fick tränaren Andrea Pirlo frågan om varför svensken har sjunkit i rangordningen.

– Vi köpte honom för att vi vet vad han kan, han har inte varit så skarp i de senaste matcherna men det är en process, säger Pirlo enligt Football-Italia.

Efter en hektisk månad vilades Cristiano Ronaldo av Juventus tränare Andrea Pirlo. Men trots att superstjärnan inte var med i truppen fick Dejan Kulusevski inleda på bänken borta mot Benevento.

Där fick han se Alvaro Morata ge Juventus ledningen innan Benevento kvitterade i slutet av första halvlek.

I jakten på ett ledningsmål byttes till slut Kulusevski in i 63:e minuten. Men svensken hade svårt att färga och matchen slutade 1–1.

”Helt annan ansvarsnivå”

Det var andra matchen i rad som 20-åringen inledde på bänken och han har varit in och ut ur startelvan under hösten.

Det var något de italienska journalisterna frågade Andrea Pirlo om på presskonferensen efteråt.

– Han är en ung spelare och kan inte spela varje match. Men låt oss inte glömma att det inte är likadant att spela för Parma som Juventus. Det är en helt annan nivå av ansvar, säger Pirlo enligt Football-Italia.

Juventus är femma i Serie A med 17 poäng, tre bakom serieledande Milan som har en match mindre spelad.