Publicerad 2016-12-17

Karl-Johan Johnsson.

Zlatan Ibrahimovic lämnade.

Är Karl-Johan Johnsson nästa stora svenskstjärna i Ligue 1?

26-åringen storspelade när Guingamp slog tillbaka Paris Saint-Germain med 2–1 på lördagen.

PSG, fyrfaldigt regerande mästare, hackar sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade klubben för Manchester United.

På lördagen föll laget tungt med 1–2 borta mot Guingamp – med Karl-Johan Johnsson i målet.

Svenskens gäng tog ledningen med både 1–0 och 2–0 i andra halvlek, innan Edinson Cavani reducerade med tio minuter kvar.

Johnsson hade sedan några svettiga minuter när PSG forcerade på slutet, men fler mål blev det inte.

Skuggar i toppen

Förlusten var PSG:s fjärde för säsongen och innebar tredje raka matchen utan seger.

Därmed tappar laget mark i toppstriden.

PSG har nu fyra poäng upp till serieledande Nice på 40, före Monaco på 39.

Guingamp?

De är inte långt efter med 29 poäng och en fjärdeplats.

Karl-Johan Johnsson kom till Guingamp från danska Randers inför säsongen och har stått i 17 av 18 matcher hittills.

Keepern, som har fått värma bänk i landslaget, var också nominerad till årets målvakt på Fotbollsgalan.