Benzema beordrade att inte passa lagkamrat

Uppdaterad 2020-10-29 | Publicerad 2020-10-28

En video avslöjar interna stridigheter i Real Madrid under Champions League-matchen.

Karim Benzema beordrade Ferland Mendy att frysa ut lagkamraten Vinicius Junior.

– Jag svär på min mamma att han spelar emot oss, säger fransmannen i ett videoklipp enligt RMC Sport.

Den dåliga stämningen mitt under matchen och det kraftiga sågningen har läckt i en video.

Klippet från spelartunmneln visar när Real Madrid är på väg ut till andra halvlek mot Mönchengladbach i Tyskland.

Enligt franska RMC Sport ska Karim Benzema höras beordra landsmannen Ferland Mendy att inte passa Vinicius Junior som spelar på samma kant.

– Bror, spela inte till honom. Jag svär på min mammas liv, han spelar mot oss. Han gör vad han vill, säger Karim Benzema enligt uppgifterna.

Undvek fiasko

Bakom dem står den 20-årige brassen som antas inte kunna förstå vad de säger på franska.

Mönchengladbach hade ledningen med 1–0 i halvtid efter mål av fransmannen Marcus Thuram i den 33:e matchminuten assisterad av landsmannen Alassane Plea.

Marcus Thuram ökade på till 2–0 i den 56:e matchminuten åter framspelad av Alassane Plea, innan Karim Benzema reducerade i den 87:e minuten och brassen Casemiro kvitterat i den 93:e minuten.