Galen tillställning när Dzeko visade klass

Uppdaterad 2017-10-19 | Publicerad 2017-10-18

Chelsea såg ut att grusa Romas drömmar om avancemang från gruppspelet med två tidiga mål.
Då svarade Edin Dzeko med drömmål och när italienarna fullbordade en vändning.
Chelsea och Eden Hazard fick dock sista ordet.

Chelsea och Roma bjöd på en alldeles fantastisk tillställning på Stamford Bridge när de spelade 3–3.

Men bakom siffrorna döljer sig en hel del höjdpunkter.

Hemmalaget gick tidigt upp i 2–0-ledning när David Luiz och Eden Hazard gjorde var sitt mål under matchens första 37 minuter.

Dzeko med drömmål

Då kändes italienarna som ett slaget lag.

Men serben Aleksandar Kolarov ville annat när han precis före pausvilan när han bombade in reduceringen bakom Thibaut Courtois.

Den andra halvleken var bara 20 minuter gammal när belgaren än en gång fick vittja nätet efter en riktig projektil från Edin Dzeko.

Fem minuter senare använde sig Bosniern av skallen när vändningen var ett faktum.

Chelsea och Eden Hazard fick dock sista ordet när belgaren tryckte in kvitteringen och slutresultatet kvarten från slutet.

Den sena kvitteringen till trots var Chelseatränaren Antonio Conte självkritisk efteråt.

– Det var inte bra gjort av mig. Jag gillar inte att spela den här typen av fotboll. Jag vill dominera spelet varje gång. Det här är mitt misstag. Jag är väldigt nöjd över spelarnas uppoffring. Jag tror att förändra spelsystemet var mitt största misstag för vi gav bollinnehavet till Roma. Jag gillar inte att se det.
Jag upprepar. Det här var mitt misstag, sa han till Viasat.

Resultatet innebär att Chelsea toppar gruppen på sju poäng, två pinnar före just Roma och ytterligare tre före Atletico Madrid.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna i sin helhet på Viaplay.