”Det är helt otroligt”‚ skriver Michael Owen om målet.

Barcelona var storfavorit att vinna grupp B.

Nu är det klart – trots att en match återstår.

Borta mot nederländska PSV kom ännu en trepoängare och det innebär att Tottenham och Inter inte längre har någon chans att gå förbi i den sista omgången.

Matchen mot PSV var mållös i 60 minuter, men då klev en viss Lionel Messi – som så många gånger förr – fram och stal showen.

Nytt drömmål

Han tempoväxlade sig in i offensivt straffområde, tvärvände inåt i banan – och bombade in 1–0 rakt upp i nättaket.

”Herregud. Messi har precis gjort ytterligare ett mål som är helt otroligt”, skriver förre anfallsstjärnan Michael Owen på Twitter.

”Ge honom GOAT”

Det var Messis sjätte CL-mål den här säsongen och 106:e (!) totalt i Barça-tröjan.

”Kan vi bara ge Messi GOAT (greatest of all time – bäst genom tiderna)”, skriver förre Premier League-profilen Steven Pienaar på Twitter.

I den 80:e minuten spelade Messi fram Gerard Piqué till 2–0. PSV fick sedan in en reducering via Luuk de Jong, men matchen slutade 2–1.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se