Publicerad 2017-10-21

Victor Nilsson Lindelöf hade ett tungt inhopp mot Huddersfield.

Försvararen sågas rejält.

”Det finns akademispelare som är bättre”, säger tidigare Premier League-tränaren Tim Sherwood till TalkSport.

Phil Jones skadade sig mot Huddersfield, han var tvungen att gå av i den 23:e minuten. Victor Nilsson Lindelöf hoppade in i stället för britten.

Efter några minuter tog Huddersfield ledningen med 1–0. Juan Mata tappade bollen på mittplan och Aaron Mooy kunde sätta bollen. Nilsson Lindelöf ska inte lastas för det målet.

Missade att nicka bort bollen

Några minuter senare utökade Huddersfield till 2–0. Och det målet kom efter ett stort misstag från Nilsson Lindelöf. Den 23-årige försvararen hade möjlighet att nicka bort en långboll, men missade totalt och Huddersfields Laurent Depoitre kunde enkelt sätta bollen.

Nilsson Lindelöf får hård kritik i England.

”Det var nog den sämsta halvleken från Mourinhos United. Svag och oroligt. Martial och Lindelöf är förfärliga”, skriver Samuel Luckhurst på tidningen Manchester Evening News.

”Inte är tillräckligt bra”

Tim Sherwood, före detta manager för Tottenham och Aston Villa, är hård mot Lindelöf och José Mourinho.

”José måste rannsaka sig själv. Det finns akademispelare som är bättre, men han vill spendera 350 miljoner kronor på någon från Benfica som inte är tillräckligt bra”, säger Sherwood i TalkSport.

The Guardian Daniel Taylor är också hård i sin kritik:

”Jag vill inte vara elak, men på de tio minuterna Victor Lindelöf har varit på planen har MUFC släppt in lika många mål som på de åtta tidigare PL-matcherna”, säger Taylor.

Både Manchester Evening News och Mirror gav Lindelöf lägst betyg av samtliga spelare i United.

Huddersfield vann matchen med 2–1.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se