Inom loppet av två minuter tog både Thiago Motta och Ángel Di María rött kort.

Förra säsongen tog Paris Saint-Germain hem sin fjärde raka ligatitel och det med hela 31 poängs (!) marginal ner till tabelltvåan.

Nu går det tyngre.

Man radar visserligen upp segrar men det gör också rivalen Monaco och PSG var därför i stort sett piskat att vinna borta mot topplaget Nice under söndagskvällen.

Det gick … sådär.

Skallade motståndare

Mario Balotelli gav Nice ledningen i den 26:e minuten och tidigt i den andra halvleken ökade Pereira Ricardo på till 2-0.

Marquinhos reducerade till 2-1 men i slutet av matchen brast det totalt för ett frustrerat PSG.

I den första tilläggsminuten fick Thiago Motta rött kort för att ha skallat (!) en motståndare efter en hörna och direkt efteråt kontrade Nice in 3-1 genom Anastasios Donis.

”Är en mardröm”

Då var det Ángel Di Marías tur att få hjärnsläpp.

I stort sett direkt efter avspark blev argentinaren av med bollen och i ren vrede kastade han sig mot motståndaren med dobbarna före varpå domaren visade upp det blodröda kortet för andra gången inom loppet av två minuter.

Efteråt rasar ägaren Nasser Al Khelaifi.

– Det finns en hel del som måste förändras i det här laget, säger han enligt Get French Football.

Samtidigt riktar Al Khelaifi kritik mot domarnivån i Ligue 1.

– Och då pratar jag inte om de röda korten i kväll. Men om vi vill utveckla den här ligan så måste vi också utveckla domarna. Just nu är det en mardröm, säger han enligt L’Equipe.